top of page

La Cabane Du Bois Dormant

Trakteer uzelf op een verblijf in een hut met alle comfort, hoog in de bomen.

La Cabane Du Bois Dormant

Ligging & activiteiten

De bevoorrechte geografische ligging, in de Belgische Ardennen, maakt een ruime waaier van activiteiten mogelijk in een prachtig kader. In de bossen en de nabijgelegen Venen kunt u gaan wandelen, een fiets- of 4x4-tocht maken, golfen in de nabijgelegen Royal Golf Club des Fagnes en op andere terreinen in de omstreken. Op het vliegveld van Spa-La-Sauvenière kunt u gaan parachutespringen en vliegen.

In de winter kunt u op tal van langlaufpistes terecht in de regio.

De stad Spa gaat prat op een nieuw, schitterend gezondheids- en wellnesscentrum, dat ook in het buitenland wordt benijd. Het centrum werd in 2004 gebouwd om de vroegere Baden uit de 19de eeuw te vervangen. Goede adressen zijn er in overvloed in Spa! Te beginnen met zijn musea en andere culturele sites (kunstgalerijen), maar ook de vele restaurants voor ieders budget!

Spendeer uw vrije tijd op een van de evenementen heel het jaar door: de Francofolies, het Theaterfestival, de Rétrofolies, het SpaTribute Festival en, last but not least, de races op het circuit van Spa-Francorchamps (op 7 km van de boomhut) van maart tot eind oktober.

bottom of page